Mi radimo slamu i gledamo munje kako pice tamo od tebe al ocigledno kako kazes da je nize od tebeЧује се грмљавина у даљини као да долази са југа. Нису ништа најавили за данас
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi radimo slamu i gledamo munje kako pice tamo od tebe al ocigledno kako kazes da je nize od tebeЧује се грмљавина у даљини као да долази са југа. Нису ништа најавили за данас
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Pratim taj Serbianmeteo svaki dan vec dosta godina. Ima nekoliko bas iskusnih clanova koji imaju znanja medju kojima si i ti ali je to sve dzabe jer po meni kao laiku ti modeli vrede koliko i na ...... dlaka. Nalupetaju sve i svasta menjaju iz jedne krajnosti u drugu u roku od nekoliko sati.Ako ti se glavni i osnovni parametar a to je njihova crtarija menja iz izlaza u izlaz, kako ces ti dati precizniju prognozu?
Slazem se. Intuicija i iskustvo su jos uvek nezamenjivi.Pa i ti drugi meteorolozi, dal pravi dal kvazi partijski, gledaju valjda modele, ne gledaju u pasulj Paore moj?
Ako ti se glavni i osnovni parametar a to je njihova crtarija menja iz izlaza u izlaz, kako ces ti dati precizniju prognozu? U redu, gleda se srednja slika i neki malo iskustven scenario po intuiciji, ali...
Ovde bilo oko ponoći, isto ne veliki oblak...@foodmood Oko 3 ujutru,bar je kod nas tad prosao neki mali oblak,nije ni zahvatio ceo atar po radaru koliko sam video.
3 litre.
Odakle ti to da je u Kikindi 20 stepeni??Kikinda 20 stepeni
Leskovac 40 stepeni
Sto juznije to tuznije![]()