paorpaor
Član
A jel bio nekad povaljan ko valjkom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni se dobro pokazao p9911 za berbu u klupu nema toliko osipanjaJel imas neki strani provereno dobar za berbu?
Na godinu isto , sunce je najblize nasoj planeti.Kazu neki mi pa Bejrut.
Tesko cemo u buducnosti videti kisu cini mi se.
Koja to kolicina treba da padne da nadoknadi ovo sto nepada vec evo 4 godine. Nema od tog posla nista.
Odlocno razmilsjas kao i većina...put u nestanak pa će doći neki arapi xa nam pokažu kako se radi.Na +35 stepeni dve do 3 nedelje upitan je efekat bilo kakve distribucije vode ratarskim usevima.Vidjeno ove godine u subotickom kraju.Da se razumemo, nije da se ne vidi, ali u ovakvim godinama malo sta znaci i ne verujem da opravdava ulaganje.
Ja kazem sta sam video svojim ocima, usevi su kod nas jednostavno spaljeni, ti navodnjavani su malo bolji, ali nedovoljno.Odlocno razmilsjas kao i većina...put u nestanak pa će doći neki arapi xa nam pokažu kako se radi.
To su radili u mesopotamiji primitivno a minsaaddd?
Mislis da ako budes kukao pasce 100 litara extra ko Peetu, sada gotovo i da padne.Pa bas najblize Vojvodini
Kako nije blizu FR, GB, DE... A da zemlja je ravna pa Alpi zaklnjaju.