sinisa1979
Član
Nepunih 7 lit .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi sejemo na 28 i šta vredi.tek je avgust
repica lagano moze da ceka oktobar
psenica kraj i pocetak novembra
suncokret iako svi kukaju kako vidim a nisu ulozili nista,ni travu nisu oprskali pa imaju preko 15m
kukuruz lagano opet na 28cm i to je to....mozda i na 30cm sledece
Jel imas neki strani provereno dobar za berbu?menjaj sortu,domace zaboravi ZP,NS a i ove LG,Kosado idt nista od toga
obavezno zimsko oranje
prskanje na crno pa posle na zeleno-ako treba i treci put laudisom
bez ulaganja nista
237 Мокрин ове године са данашње 2.Kod nas je od početka godine palo malo više od 250l pa sad vi vidite.
imas u temi kukuruzaJel imas neki strani provereno dobar za berbu?
bosanci su kod nas dolazili u oktobruEbote, dobro se sećam kao klinac a i kao dečkić, u klipu smo brali kukuruze u oktobru. Ladno, magla, radilo se noću i tako ceo oktobar... Ćale mi kaže danas da on nepamti da je nekad bilo ovako. Ove godine napunio 70....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
1991 godine na pojutarje Svetog Nikole smo trebali da beremo kukuruz ali je odloženo za sutra.bosanci su kod nas dolazili u oktobru
mislim na rucno branje,klupe i Badnjovi
ne znam da li neko i zna sad sta je Badanj od ovih mladjanih likova?
ne znam da li je na negde imao drugacije ime
90tih je to bio kraj septembra,tada nisu bosanci ali brala je jedna ekipa iz drugog sela
a evo sada sa 10-15% vlage se skida u pola avgusta
kazu neki da se klima ne menja
bosanci su spavali kod nas,isli od salasa do salasa kako su uradili1991 godine na pojutarje Svetog Nikole smo trebali da beremo kukuruz ali je odloženo za sutra.