Vremenske prilike u 2024-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Двориште пливало. Ово је можда и 25-30 литара за 40-ак минута.
cf3e58bf60f9da8f078e270cccbeee8d.jpg

Čitam ovde u temi, kad neko opere auto padne kiša. Ja oprao tepih i sve gledam 'oće l' pasti. A ono tako lepo sija sunce da se tepih skoro potpuno osušio. :haha: Kiše naravno nije bilo...

Kad se pere auto uglavnom padne nemerljiva kolicima ali ostane muzgavo auto
I ja sam uradio isti test danas kad sam kreno sa posla, takodje mi je ostalo nesto balirane slame na njivi, izazovi spremni na sve strane

Jbt to je to! Prošla kiša kad je padala, imao sam balirane slame na njivi. Juče je žena oprala tepihe, danas kiša! Nema drugog objašnjenja! :)

Od vremenskih prognoza jedino gledam DHMZ, hrvatski drzavni.
Naklon do poda za njihove prognoze.
Ostali im nisu ni do djona od cipele.
Pratim ovo sto je MC prognozirao, pa I ostali. Ni priblizno, ma ni okvirno.

@sinisa1979 - Kako nema drugog objasnjenja ? Pa sve to radite kada se kisa najavi . Aj radite to u susnum i stabilnom vremenu i videces da to ne pali 🤣
Cekamo kisu ujutru . Ima upozorenja i cela Srbija je u narandzastom alarmu .

Od vremenskih prognoza jedino gledam DHMZ, hrvatski drzavni.
Naklon do poda za njihove prognoze.
Ostali im nisu ni do djona od cipele.
Pratim ovo sto je MC prognozirao, pa I ostali. Ni priblizno, ma ni okvirno.
Malo su drugaciji od ostalih. Ne preslikavaju samo ove globalne modele , imaju neko svoje vidjenje . Ali ko moze prognozirati ovakve sarenice ko danas u srb npr. Doduse nisu ni najavljene bile . Eto da vidim , hrvati za susjedno selo preko Save najavljuju kisu nocas , aj da vidimo.

Kako mi se cini ni danas nece biti nista od kise, vise srece dogodine. Opasno usrana godina. Najvise mi zao soje i kukuruza blizu reke tu su se dobro drzali do sad legla bi im kisa ali avaj. Kako deluje po prognozama ni narednih 15 dana nista, nije iskljuceno da ovrsemo kukuruz u avgustu

Danas u celoj srbiji upozorenja i haosi od nevremena i ne znam cega. Na kraju ce se zavrsiti sa nekom jesenjom kisom od 2lit/m2
Prethodnih dana je na vise mesta pala obilna kisa i to bez bilo kakve najave a kamoli upozorenja…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh