Vremenske prilike u 2024-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
idem za Despotovo za koji sat pa cu bas videti stanje nesto juznije od nas da uporedim

ovo sto se postavlja,za nas gore je misaona imenica

neki cak i kukaju i kazu da nece imati prinos a kad udju u njivu onda ce biti ono juuu kako me iznenadilo,nisam se nadao
a kukuruzi ko u najboljim godinama

Момо, лакше сам прошао овде него кад пада неколико дана а нема воде на површини. Ово што истресе брзински не може да пробије утабану земљу. Скоро па испари.
1ccb596a4affd731e30f990465d1178c.jpg

Oko podneva ,iznenadni pljusak .Kod mene je palo 13 litara ali verujem da je padala "šareno" .Neki delovi atara možda nisu pokisli.

idem za Despotovo za koji sat pa cu bas videti stanje nesto juznije od nas da uporedim

ovo sto se postavlja,za nas gore je misaona imenica

neki cak i kukaju i kazu da nece imati prinos a kad udju u njivu onda ce biti ono juuu kako me iznenadilo,nisam se nadao
a kukuruzi ko u najboljim godinama
Pa evo kako sam prosao ima svasta
Ono sto je primetno gustuna setve igra ulogu samo tako
Ima bas dobrih ali to je vec kad se udje u Despotovo skroz...tu je bilo padavina

Sinoc je kod mene dodala jos 4 l i ukupno za juce je izaslo 30 l. Mozda sutra i u utorak bude ali svuda je sreda glavna za vecu kolicinu padavina. Pa onda da je sacekamo i vidimo kako ce biti. Dodace koliko bude dodala i to je to. Jedino mi se ne svidja prognoza za avgust da ce opet doci ona vrelina. Ne podnosim je.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh