Počeću da kukam kao Arkadije...6 litara,i padalo jos nesto sitno-nisam pratio dalje...razocarenje...a i po radaru nista na vidiku skoro.40+-par lit kako koji merač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Počeću da kukam kao Arkadije...6 litara,i padalo jos nesto sitno-nisam pratio dalje...razocarenje...a i po radaru nista na vidiku skoro.40+-par lit kako koji merač.
UfffDodala jos lepih 15l sada je vec bolje.
Jel ti lakse sad?!Jel Banat konačno pokisao? Da malo odahnemo i oni a i mi .
Jedna briga manjeUfff
Kod nas kidala i veceras! Danas oko 80 lit
Jel ti lakse sad?!
Toliko nezapamćeno bilo je "nevreme" , da se od silnoga vetra ni listić nije pomaknuo, a toliko jako je pljuštalo da je prašina na letnjim putevima za 2 cm veća...Srem danas čeka nevreme 16.00. - 18.00. Videćemo šta će biti
Jeste ujutru ali nista posle 11 sati . Cula se konstantna grmljavina . Proslo je par km istocnije od sela . Siguran sam da ni Idvor ( @pexkap ) danas popodne nista nije dobilo .Jel moguce da u Sakulama danas nije palo?
Jako fin i realan post!Sa kukuruzom smo na putu da ostvarimo solidan rod a negde i i vrhunski.
Ne znam cime smo zaslužili .... hvala Bogu!