radashin
Član
Zaklopača 2 litra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio sam u BNS kad je pocela provala, morali smo iz baste u lokal uci, haos zivi! Kad sam dosao kuci od cele zajebancije 8l za sprdnju! To okolina Panceva i jos neki delovi dobijaju svaki dan Nepogresiva putanja juzno od nas, i vi ste na toj putanji ne u centru ali dobrim delom!Prosto neverovatno od ovog sistema da niste ništa dobili
Lekam još Dragan d ase javi sa izveštajem.Kod nas lepa kiša malo pojačan vetar ali ništa strašno cenim bar 15+lit
Da se ispravim ,to je na meteo forumu tacno predvidio , ne kimi ,nego neki njegov kolega ,predvidio je podrucje za gdje ce biti upozorenje za danas al opet svaka castKimi , svaka cast . Upratio sam na serbianmeteo forum sta si predvidio. Kapa dole
I ja sam mislio da je bilo vise litara, nekako je trajala, medjutim u kisomeru ukupno 8 lit.Prosto neverovatno od ovog sistema da niste ništa dobili
Lekam još Dragan d ase javi sa izveštajem.Kod nas lepa kiša malo pojačan vetar ali ništa strašno cenim bar 15+lit
Mi smo otprilike na istoj dijagonali. I kod mene se oblaci podelili nije pala ni cestita litra od ove kise. Sve nas zivo zaobidje, svaki put ista putanja na nekih 20 km od nas....
U narednih sat vremena nam stize mirna i lepa kisa . Par litara mora bitiMi smo otprilike na istoj dijagonali. I kod mene se oblaci podelili nije pala ni cestita litra od ove kise. Sve nas zivo zaobidje, svaki put ista putanja na nekih 20 km od nas....