Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ne brinem, ne smeta, ne zamjeram frustraciju i i razumem bes ljudi kojima je kiša od egzistencijalne važnosti...Saleteli bi te sad da lažeš Dobrodol, kako pljusak i košava? Ne brini, radar te itekako potkrepljuje.
Jeste po zdravlje a nije po džep. Mi od poljoprivrede živimo zbog zarade . Evo ja proizvodim zdravlje ( jabuke) a nema tu zarade .Mićo, znaš da je duvan štetan po zdravlje.
Tacno sam naslutio . Evo vec 15 minuta pada led , ne prestaje.Saleteli bi te sad da lažeš Dobrodol, kako pljusak i košava? Ne brini, radar te itekako potkrepljuje.
Nego ne znam što se drage kolege ostale toliko udvrvile, rekli smo da će veće padavien u široj oblasti čekati slabljenje vetra, a kako je košavsko strujanje- pa naravno da će ponajpre nešto ozbiljnije da dobije zapad, jug Srema i zapad, seveozapad Bačke gde se vetar prvo gubi a najkasnije oblast oko juga Banata kao epicentra vetra. Već viđeno milion puta a takve su i sve dostupne karte akumuliranih padavina.
Momo, u nekom sam poslu, vratiću se posle na tvoju objavu nisam zaboravio.
Kanda smo ga mi popusili, usrane 2 l za 2 danaKod nas noćas palo 5 lit ali kao i da nije vetar se izduvao. Od jutros pale još 3 litre dovoljno da ljudi prekinu sadnju Duvana.