Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čim je kod nas prestala kosava mi smo dobili kisu, po meni najveci problem za kisu kod nas je kosava, prosto gura kisu od Srbije.Dođe kisa tu do Zagreba, Slav. broda a ovamo dalje nista.Kimi, kada staje kosava? Po nekim modelima tek posle srede slabljenje vetra.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Moje mesto stoji u plavoj boji po kojoj je palo 3-5 lit a u stvarnosti nije palo nista.
I hoce li biti nesto bitno za banat u narednim danima? Nesto 10+mm da se noze smatrati kisom....To stoji Cici, u pravu si, ali poenta je bila da nikakva ozbiljna količina i nije bila u najavi. To sam hteo da kažem. Ta greška da umesto 2,3,4,5 mm ne pade skoro ništa i nije tako strašna, pogotovo kad ionako duva jak vetar koji sve isuši za čas, to su ionako zanemarljive padavine.
iIh sad, poređenje Loznice i Šapca, ili planinskih krajeva i delova Vojvodine je "neumesno".
A moj dragi Paor vam je ona druga krajnost, samo udri po kiše nikad više a kad konačno padne, žvizd žvizd. Gle čuda, pala kiša. Zapad Srema, zapad i sever Bačke i krajnji sever Banata dobijaju itekako dvocifrene padavine u narednih 72h tako da si i ti tu Paore.
Rašo da, košava na cik cak- sutra olujna, u ponedeljak slabija, u utorak ponovo jača pa od srede slabljenje.
A kad onda možemo da očekujemo neku ozbiljnije padavine?Ko je najavio potop dok košava duva, ko? Samo mi recite ko. Ne lupajte i ne ponašajte se kao žuta štampa.
Momo, sledi još dobrih padavina za taj kraj i čitavu tu oblast zapadnog Balkana. Što se nepogoda tiče, začudo da ih je uopšte i bilo s obzirom na hladni april i do sada maj. Što se toga tiče, ništa se konkretno ne može reći.
Padavine 10-13.5.
Svaku lošu prognozu treba uvek kritikovati, ali sada stvarno nema smisla. Kako je sve duže i sve jače istrajao vetar u prognozi, naravno da su količine krenule na dole kada su to karte lepo uhvatile.