Mušovac
Član
Ja sam prosao ekstra kako je moglo biti,na svega sam 6 km od Kragujevca i kod kuce je duvao vetar ali nije strasno-nema nikakve stete.A u gradu je lomio stabla i napravio cirkus.Palo oko 20l kise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Blago vama.kod nas 4 litre.eno kukuruzi vec podgoreli na dosta mesta.jedino sreca sto nije bilo štete,iako je i vetra bilo.25 l na voćnjaku,22 u dvorištu ,kod komšije 20. Orema Ilandži utisak da je više palo u Jermenovcima prema gredi utisak da je dosta manje.
Baš tako, samo gledajući po Vojvodini je sve šareno, u severnom delu suša, centralni deo pokosio led i sinoć u južnom delu vetar.Izgleda da ce biti jedna sarena godina bas. Od nekih koji cak ni posijati nisu mogli , koji su presijavali , od totalnih steta , izgorelih, slabog prinosa , do dobrog i ekstra . Sve koga kako zapalo.
9 - 12 lit u selu25 l na voćnjaku,22 u dvorištu ,kod komšije 20. Orema Ilandži utisak da je više palo u Jermenovcima prema gredi utisak da je dosta manje.
Kimi ako možeš molim te napiši da li će biti nekih iole pristojnih padavina u petak i subotu u srednjem Banatu, konkretno Vojvoda Stepa.Frćkaju se opet sa nekim sistemima i nevremenima u delu Vojvodine modeli, hm... mada parametarski dosta opasnije deluje zapad i središnji deo.
Sad bi bilo dobro da ima malo trave da mu drži vlagu.Код мене ништа: ни кише ни олује. Боље и без кише него да буде олуја. Гледао сам шта се све десило, велика штета.
Увек кажем да овде код мене барем нема таквих непогода а да је суша јесте.
Мој кукуруз на пола пута Мокрин Кикинда.
Траве има као да није прскано.
To sam postavio onako da zna odakle sam,mislio sam da postavi karte i kaže njegovo mišljenje koji delovi bi trebalo da dobiju padavine.Nisam bukvalno mislio hoće li pasti u mom dvorištuCekamo kad ce neko pitati Kimi-a hoce li biti kise na njegovoj adresi .