sinisa1979
Član
Litra i dve kapi.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1-2lManje od 5 lit )?.
nešto si ušutio, ne komentiraš previše.... pogledaj malo snimke Gradišta i Otoka oko Vinkovaca pa se javi porukom.... što ima nevjernih Toma to je čudo jedno....Od kuda si ti kolega?
Pitam to zato sto sam i ja iz RH.
Od kako citam ovaj forum, veceg pesimista nisam procitao, em te muci suša, em mala cijena, em najgora nevremena, itd itd..
Taj ti je neki neispravan radarski snimak , ovo sto je bilo je bilo nize tu negdje oko vinkovaca , gledao radarski snimak kad je pocinjalo, u Gradistu izmjerena brzina 180km/s.A ovako je to do zadnji čas za juče video amerikanac (GFS)...zašto, ne znam ni sam. Ostali su odavno bili južniji i bili su u pravu:
25 l na voćnjaku,22 u dvorištu ,kod komšije 20. Orema Ilandži utisak da je više palo u Jermenovcima prema gredi utisak da je dosta manje.Sad sam odgledao radarsku sliku jer nismo imali struje, nista se tu spektakularno nije odigralo da bi bila razlika 3x , al sve je moguce! 25 je cifra ihaj, uvek tako bolje prodjete godinama u nazad, valjda vise postujete Boga i idete u crkvu!
Bem ga u usta lazovska,mi onako laganica otisli u dino park pa u soping u ks,jedva smo zivu glavu izvukli,morali smo da se sakrijemo u rodinu garazuA ovako je to do zadnji čas za juče video amerikanac (GFS)...zašto, ne znam ni sam. Ostali su odavno bili južniji i bili su u pravu: