Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spočitavati najbolje bi bilo prevedeno na ignorisati, omalovažavati neku činjenicu, u smislu na jedno uvo uđe a onda proizvoljno na drugo izađe.
Ja bi rekao da spocitavati znaci pametovati, drzati lekciju, pridikovati..... ili po Srpski kenjati
Pa kako da kazem neznam ni ja sam da ti objasnim
Spocitavati znaci ignorisati,zanemariti,zamerati tako nesto
Mozda je pogresno i koristim u recniku
Aj ne lupaj gluposti, u vise navrata sam objasnio da uslovi za navodnjavanje kod nas sto se ratarstva tice su svedeni na 5% Znam da si procitao u nekim postovima kad sam objasnio da je nemoguce ali eto ti znas da je moguce!Postoji ali treba da se radi
A lakše je kukati .
A sta je konkretno problem?Aj ne lupaj gluposti, u vise navrata sam objasnio da uslovi za navodnjavanje kod nas sto se ratarstva tice su svedeni na 5% Znam da si procitao u nekim postovima kad sam objasnio da je nemoguce ali eto ti znas da je moguce!
Da svi zalivaju sada ne bi imali struje . Trenutno je i uvozimo jer hidro slabo radi . Drzavi puca ona stvar oko zalivanja i zato su kanali u ovakvom stanju . Bitnija je struja .Postoji ali treba da se radi
A lakše je kukati .
To je nemoguca misija, kanal primer 5 duz do DTD i 5 duz gde smo komsije znas koja je razlika u terenu, a sto dalje od DTD to dublji kanal treba a i mostovi problem .....itd, kad bi svi navodnjavali koji protok vode bi trebao da bude iz DTD . A na svaku njivu u arendu da busis bunar, sa ovakvim arendama i prinosima i cenama i posle 4-5 god vlasnik ti uzme zamlju.Kanalski sistem koji mi imamo u ataru ,moglo bi nam pozavideti 99% Srbije,to što je neodrzavan i zapušten i što se ne koristi smo sami krivi.