Darko Dren
Član
Ubija kako pada.
16 litara sada, i sinoć 7.
16 litara sada, i sinoć 7.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Darko Dren Skoro pa da je smesno,ali je ipak vise glupo pa se nisam nasmejao.Imas jos nesto slicno da napises ?.
Cekamo na jesen da vidimo koliko ces se zaliti na prinose.Veoma je smesno citati takve kao ti kad kukaju na prinose a susu u zivotu nisu videli sem na tv-u.
Ili gde je bilo zimskih padavina!Ovo sad kad krene da przi docice do izrazaja nekoliko faktora, al najbitnije ce biti gde ce pasti kisa u julu.
Ma nemaš, pojma biće naj važnije datum setve.Ovo sad kad krene da przi docice do izrazaja nekoliko faktora, al najbitnije ce biti gde ce pasti kisa u julu.
Pa do čega se stvori toliki rod bez kiše?Kaze covjek koji je imao prosjek psenice 7.2t a udavio je Boga oca na forumu kuknjavom kako nema kise. Pa da li te je sramota?
@Darko Dren Skoro pa da je smesno,ali je ipak vise glupo pa se nisam nasmejao.Imas jos nesto slicno da napises ?.
Cekamo na jesen da vidimo koliko ces se zaliti na prinose.Veoma je smesno citati takve kao ti kad kukaju na prinose a susu u zivotu nisu videli sem na tv-u.
Mi izgleda ne cenimo i ne volimo nasa mesta
Tako blizu a tako daleko, danas sve prolazi ispod nas, juce pored nas!
Ispromasili se toliko da cu proliv dobiti!
Pa da znas i da jeste cesto.Ma nemaš, pojma biće naj važnije datum setve.
Tako je prošle godine mene napao kad sam postavio slike suncokreta kako kod mene nema suše, i na kraju ja imao prosek 2300 kg po hektaru.Kaze covjek koji je imao prosjek psenice 7.2t a udavio je Boga oca na forumu kuknjavom kako nema kise. Pa da li te je sramota?