Kao da sad netreba.40 литара једва сам ушао у кућу и још пада. Маму јој ј.ебем где је за 1 мај била.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao da sad netreba.40 литара једва сам ушао у кућу и још пада. Маму јој ј.ебем где је за 1 мај била.![]()
Сада ми комшија са салаша јавља ту где смо косили и преко 60л каже толико је пало да му вода тече кроз шталу и кокошињац, а пут је таман насуо бибер црепом и све му однело у канал.I kako onda da se svakome udovolji,kod nas 2-3 kapi a kod tebe potop
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ма сада је преко потребна кукурузи као кактуси, а сунцокрет почиње да подгорева али бар дан један да је сачекала. Ма шта је ту је битно да буде сунцокрета и кукуруза кад ми је жито подбацило.Kao da sad netreba.
Kod mene u dvorištu 5 litara atar ka Kucuri suv. Ko da smo druga država a ne isti grad.40 литара једва сам ушао у кућу и још пада. Маму јој ј.ебем где је за 1 мај била.![]()
Nećeš moći da zalivaš po vetruNama netreba kisa dovoljan je i ladan vetar![]()
Tu iza groblja i ciglane je ošinuo dobar pljusak. Došao kući a u kišomeru možda 1 litra.U kom delu si bio ?
Страшно као два континента ово је кренуло ка Фекетићу тамо је било црно страхота и оде ка Бечеју, и онда се одједном вратила преко 1 и 8 реона и отишло преко на 7 преко Свињогојства. У атару су остали камиони и комбајни ми смо успели да се извучемо. Али ми је један трактор са две приколице али празне остао мораћу предвече отићи бар до салаша да га претерам.Kod mene u dvorištu 5 litara atar ka Kucuri suv. Ko da smo druga država a ne isti grad.
Водили ме у Сремску улицу где је ИТИ продавница има једна каже купала се за нову годину и после није било јој зимаIzgleda se sinoc Drale vatio za srecu
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk