Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci bolji si od nas. Ovde nemerljiva kolicina, 100 kapi na staklu od kombajna. Opet na ovaj pojas severno od Vrsca ne mogu da naidju oblaci. Zbog necega stalno taj deo izostane. Nemoguce da je slucajnost. Nesto sigurno izaziva da oblaci ne idu u ovaj deo.Samo ovde ova vukojebina suva,verna do kraja .Jun za sad ,ja upisao jedino 7 litara od pre par dana ,stoga to je to ,ono po 2-3 litre ako je bilo ne racunam,beskorisno je za biljke.I danas je palo 2.5 litre,znaci jedino sto napravi sparinu tesku,nista drugo.
Bilo je tamo i od radio stanice,na lenijama lezi vodaSad sam čuo, 40+ litri u tom središnjem delu atara, skroz severni deo 30+ litara, malo severnije od sela takođe 30+ litri, u selu 12l, južni deo ka Sirigu posle radio stanice 0 litri. Tamo gde su mi njive ispod 10l, sad dal je 5 ili 8 nemam pojma...
Pa vidiš taj "pametni" ceni i tri litra kiše ako padne svaki dar sa neba meni je ok jer poklonu se u zube ne gleda.Samo da napomenem da kod mene i dalje pada nije pljusak al natapa.Ipak ce onaj Maticev djoka deb'o pripasti samo odabranima Al sta je tu je, sto kaze onaj "pametni" iz Bavanista trebamo biti zahvalni sto smo i zivi, jer ne znamo mi sta je muka! Namuci se covek sa onolikom kisom pa poceo da ceni zivot
Nasa meraKod mene u dvorištu ravno 10 litara.