A fudbalski klub im je fk Crvena zvezda iz Ruskog selaJel razmišljate vi meštani o promeni imena? Ako sazna EU, teško vama.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A fudbalski klub im je fk Crvena zvezda iz Ruskog selaJel razmišljate vi meštani o promeni imena? Ako sazna EU, teško vama.
Kratkog sam pamcenja,kakva ono bese?Opet mraz napolju i suvo.
Sećam se da je neko 2012 napisao :
Kakva je ovo godina , Mladenci, a trava još nije krenula...
Kakva je bila, svi smo zapamtili.
Kod mene od Đurđevdana do Mitrovdana palo par kapi kiše, i to krajem septembra, jul i avgust temperature oko 38C, noću oko 23-24C, kukuruz na 1,1 ha, kermes je bio, u prva dva tri reda zametnuo plod dužine 7-8cm sa po nekoliko zrna na njemu, ostatak njive nije bilo ni zametka.....Kratkog sam pamcenja,kakva ono bese?
Znam da je zima u februaru 2012 bila nezapamceno ledena i da je trajala dugo kao ova e sada nesecam se da je bila susna kod meneKod mene od Đurđevdana do Mitrovdana palo par kapi kiše, i to krajem septembra, jul i avgust temperature oko 38C, noću oko 23-24C, kukuruz na 1,1 ha, kermes je bio, u prva dva tri reda zametnuo plod dužine 7-8cm sa po nekoliko zrna na njemu, ostatak njive nije bilo ni zametka.....
Paore šta kaže tvoj kolega za ovu godinu? Ne sećam se da si pisao.Kise, nikad vise.![]()
Ako mi cekali ovako leto,da se pozdravimo odmahMa bre ne dramite, minus je nocu, kukate nema vlage, a koliko ima do leta ... preterivanje stvarno, to je fabrika pod otvorenim nebom, tu mnogo izbora nema, to je sto je...