Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas je isto tako bilo a sad vracaju na 37 38 svaki danYr ublazio malo temperature, Cetvrtak petak i subota tu negde od 34-38, posle daje neki pad na 31, jos nije sigurno.Kada su vrucine u pitanju tu se retko pogresi.
I ja sam radio 13 god. u sličnim uslovima. Klimatizovana kancelarija, koleginice u miniću, pauza po volji, redovna plata i za ovaj deo Srbije veoma dobra, bakšiša nije bilo, tu i tamo su me oslovljavali sa "gospodine". Krajnji rezultat svega toga je bilo, veliki rad pod pritiskom na granici sa mobingom. Dočekao sam to da sam sa 37 godina života počeo da pijem lekove za srce i pritisak i dve pakle cigara dnevno da pušim. Na kraju sam uzeo otpremninu i krenuo samo sa poljoprivredom da se bavim. Sada više ne pijem lekove, cigare tu i tamo zapalim i mnogo se zdravije i življe osećam. Fizički je posao mnogo teži ali sam psihički skroz rasterećen, tako da nikada više kod drugog poslodavca i nikada više kancelarijski poslovi. Radije ću "smrdeti" na krave nego da izigravam gospodina.Druže, batali ti poljoprivredu i ajde kod mene u firmu i Bog da te vidi. Redovna plata, bakšiša ko pleve, radiš u klimatizovanoj kancelarije, koleginice u moniću, dve pauze od po pola sata, oslovljavaju te sa Gospodine. Šta ćeš više. A ne ovako da se patiš.
Dovešće Vučko strane investitore iz abu dabija, pa će i kod nas biti kiše na dugme kolko hoćemo, ne brini....@Kimi
Citao sam da u Bu Dhabiju rade neki cloud seeding. Uspevaju da izazovu kisu u toj pustinjetini!
Cloud seeding in Dubai, Abu Dhabi and rest of UAE: how does it work? | The National
Even experts admit they do not fully understand the impact of their interventionswww.thenationalnews.com
Mislis li da bi tako nesto bilo realno u Srbiji raditi?
Ko se bavi poljoprivredom taj treba da je svestan da nema nikakve garancije za uspeh I tu kukanja nema. Stvar je vrlo prosta ili se baviš ovim poslom ili ne. Neko će reći lako je tebi ti imaš posao i plus poljoprivreda pa ako bude suše tebi plata stiže svakog meseca. Ali ja da imam više zemlje nebi mene privatnik video ni na slici a kamoli u firmi.
Evo kolega moj post od 10. Jula na strani 248 u kome sam baš to rekao a zbog nedostatka zemlje prinuđen sam da radim kod drugog. Naj lakše je reći lažeš.Nisi bas tako rekao. Gospodin, klima, baksis, minici, redovna plata. Med i mleko.
Sve ti govori to gde se to izvodi, ko to jedini sebi može da priušti. Znam da to pokušavaju godinama već, mislim od 2013. i onda kad se navodno izazove dodatno kondenzacija tim zasejavanjem odmah bukne kao vest. To je sve bahanalno skupo, puno nuspojava (veštačke hemikalije i aerosoli u atmosferi) i procenat uspešnosti je veoma nizak, i to samo za jednu jaku malu oblast.@Kimi
Citao sam da u Bu Dhabiju rade neki cloud seeding. Uspevaju da izazovu kisu u toj pustinjetini!
[/URL]
Mislis li da bi tako nesto bilo realno u Srbiji raditi?
Ja ih isto pratim ali slabo pogađajuYr ublazio malo temperature, Cetvrtak petak i subota tu negde od 34-38, posle daje neki pad na 31, jos nije sigurno.Kada su vrucine u pitanju tu se retko pogresi.