slobapatrola
Član
Kimi kakve nas temperature očekuju u narednom periodu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje da ne odgovori kimi,mislim bolje za nas,tako mozes da se nadas necemu jer ako ti odmah kaze kuku-lele onda ces se nerviratiKimi kakve nas temperature očekuju u narednom periodu?
Ma niste imali kise.Pre neki dan potop a i pre togsNi kod nas nije nešto bilo kiše , u zadnja 3-4 meseca smo dobili oko 60 l
Juče bilo malo preko 2 l
Imali su potop kao što je i kod tebe bio potop.Ma niste imali kise.Pre neki dan potop a i pre togs
Oni jesu a mi nismoImali su potop kao što je i kod tebe bio potop.
Vi ste ga tamo uterali u tesno kolega kao i mi jedan deo atara, srećom pade ono pre neki dan pa će valjda bar tu biti nešto.1,5l ispuštamo vodu iz njiva.
Očekujem nulu od kukuruza ako se obistini prognoza.Vi ste ga tamo uterali u tesno kolega kao i mi jedan deo atara, srećom pade ono pre neki dan pa će valjda bar tu biti nešto.
Zbog tih situacija komasacija je njesra. Pogotovu ako imaš njive u delu gde kiša obilazi.Vi ste ga tamo uterali u tesno kolega kao i mi jedan deo atara, srećom pade ono pre neki dan pa će valjda bar tu biti nešto.
Ma niste imali kise.Pre neki dan potop a i pre togs
gledo sam na fejsu neki dan lika iz lacarka koji je radio psenicu sa eko busterom pa je zbog toga navodno i ove godina prinos odlicanImali su potop kao što je i kod tebe bio potop.