cicimoric
Član
Danas poslepodne sam cuo na HU radiju da su ukinuli pucanje oblaka sa raketama protiv grada jer je vise radnika koji obavljaju taj posao dobili smrtonosne pretnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma da tamo sa istoka vam Putin salje a mi od amera sahara , tezak kapitalizam , nista na brartstvo jedinstvo , samo suhi interes plati pa klati.Smile! You're on Candid Camera!
Неко нас зајебава - вас да вам се читаве ноћи окрећу облаци, а исцеди пар литара, а нас јер нестане на путу ка овамо.
Na fazon da rasteraju oblake pa se kisa razbije ?Danas poslepodne sam cuo na HU radiju da su ukinuli pucanje oblaka sa raketama protiv grada jer je vise radnika koji obavljaju taj posao dobili smrtonosne pretnje.
4,2-4,3 t/ha.@kiraj , koliko si imao prosjek psebice ove godine.
Ili zele da im grad osteti useve da vise od osiguranja dobiju, jer im nedostatak vlage ne obezbedjuje nikakvu zaradu?Na fazon da rasteraju oblake pa se kisa razbije ?
Nadaju se bar osiguranjuNa fazon da rasteraju oblake pa se kisa razbije ?
Kad nisu dobro informisani,te rakete sto se pucaju nisu da rasteraju oblake nego da krene pre kisa da padne nego se kapi formiraju u ledDanas poslepodne sam cuo na HU radiju da su ukinuli pucanje oblaka sa raketama protiv grada jer je vise radnika koji obavljaju taj posao dobili smrtonosne pretnje.
4,2-4,3 t/ha.
kako koji kukuruz neki je sa današnjim danom u fazi kuvanaca i podgorio je samo 2 donja lista a neki će biti u toj fazi tek za 10-tak dana a podgorio je 4 lista. e sad hoće ovaj što nije u kuvancima a tako je podgorio dočekati iduća 3 4 tjedna bez kiše? zbog toga kažem i nije baš neka pomoć takvom kukuruzu bila ovih 5 6 litPa kako nije pomoć ako spominješ, 6 t / ha.Mi ovde brojimo decimale od kiše a rod može da izostane.
А где то још има ракеташа? кКод нас су све аутоматизоване и пуцају из Бајше радарског центра! Баш су прекључе били комбијем и пунили лансирну рампу ракетама.Danas poslepodne sam cuo na HU radiju da su ukinuli pucanje oblaka sa raketama protiv grada jer je vise radnika koji obavljaju taj posao dobili smrtonosne pretnje.