mixer87kac
Član
Imam jednu parcelu od 15 jutara. Posejana soja. Imam bunar na njoj i razmišljam makar to da spasem...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@BOKIBOLE Ne valja ti matematika inace......A vidi moj niz:
2010 kišovita i rodna
2014 kišovita i rodna
2018 zaključno sa Sv.Ilijom kišovita i ekstra rodna
2022???
Drago mi je što uživaš u isterivanju pravde@BOKIBOLE Ne valja ti matematika inace......
Nije tacno,ja zalivam,i po belom danu,nista joj nije,ko moze neka spasava,kise nema niti ce biti,bez vode ,soje na mnogim njivama nece bitini za kombajnMixer oprljices je jos vise hladnom vodom iz bunara, tako su u Vilovu zalivali Bojanici jedne godine, otisla u krasni posle 2 dana. Oni su i sada zalivali kukuruz kraj salasa pa eno podgoreo
Možda je vetar duvao prilikom navodnjavanja pa nije dobacio.Danas pre ulaza u Klek 4-5 tifona zalivaju kukuruz.Vidi se da je zalivan i ranije ali ima mesta gde je ostao mali i podgoreo ,tj pobeleo je Da li ima neko iz okoline da zna šta se tu dešava ,da li je redovna setva ? Iz auta nisam mogao da ocenim .
Ovo ne promašuje....Pada lagana kiša. Kod nas je ova godina dobra sa padavinama. Ne pretjeruje a ima i vrućina.
Daj bože da je završio za softverskog inzenjera a da se meteorologijom bavi iz hobija . . .Daj bože da je Kimi ovaj ispit na fakultetu prepisivao, pa da pogreši, što se tiče procene za narednih 12 dana.