Ima vodoleža ali je to zanemarivo za naše uslove.Dok ne dođe voda u podrum do 3 stepenika nema ništa a trenutno je podrum suv i voda u bunaru na 2 metra udaljenosti.Inače mi smo na nadmorskoj visini od 71 mnv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Maticu i mi na 71mnv. ZanimljivoIma vodoleža ali je to zanemarivo za naše uslove.Dok ne dođe voda u podrum do 3 stepenika nema ništa a trenutno je podrum suv i voda u bunaru na 2 metra udaljenosti.Inače mi smo na nadmorskoj visini od 71 mnv.
Vršac je na 101m i jos kad dodam 5m za pusnicu i to punu sunki i slanine,to mu dodje kao atomsko sklonište.Ima vodoleža ali je to zanemarivo za naše uslove.Dok ne dođe voda u podrum do 3 stepenika nema ništa a trenutno je podrum suv i voda u bunaru na 2 metra udaljenosti.Inače mi smo na nadmorskoj visini od 71 mnv.
Kod mene nema vode u podrumu nikadJa ga nemam.Drugi odavno plivaju.Pricam o Golubincima
A ja ovde na 86, 88mnv , a tako dugo Sava putuje , pa Dunav a mala razlika , zanimljivoMaticu i mi na 71mnv. Zanimljivo
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Кад би вода нарасла за 1000m моја кућа би била на плажи.A ja ovde na 86, 88mnv , a tako dugo Sava putuje , pa Dunav a mala razlika , zanimljivo
Kod nas vec lezi fino,iz zita je otac juce bio da prokopa u kanale.Da li mislite da se moze ocekivati problem sa vodolezima u prolece, kao pre neku godinu?
A kad bi narasla na 1200m ?Кад би вода нарасла за 1000m моја кућа би била на плажи.
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Имам на Голији (планина) 3,5 ha, тако што се мене тиче може да се отопи и јужни и северни пол.A kad bi narasla na 1200m ?