Počinješ već sada sa oranjem za repicu ili ćeš to raditi par dana pre setve?Sve ukupno 65lit,popravila se soja podobro a i moze da se ore sad za repicu,ima da grmi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Počinješ već sada sa oranjem za repicu ili ćeš to raditi par dana pre setve?Sve ukupno 65lit,popravila se soja podobro a i moze da se ore sad za repicu,ima da grmi.
Sve je rekao Milutin Milanković kome je to bio posao a gluposti što danas slušamo od Al Gora do Grete Tunberg su samo u cilju dodatnog porobljavanja ekonomija trećeg svijeta.Kad bi neko mogao da sracuna koliko je vrijednosti hrane ili kilograma donio cifra bi bila abnormalna . Kad bi se dio izdvojio za umanjenje klimatskih promjena . Ako su u pitanju klimatske promjene ? Meni se cini da jesu ,al treba neko da kaze kome je to posao
Danas palo jos 14l, ukupno od cetvrtka 50l sto i nije loseKod mene ukupno samo 36 litara, izgleda najmanje palo kod nas
Casticu te ja kad naidjem kroz Nozicko, a ne budem zurioAko bude tako, kod nas kazu mustuluk , imas cevape kad se vidimo .
Tako sam ja ovde prvi pisao da ce kisa tek oko 15 , jos davno , al niko ne casti
Niste jedini. I ovde tacno 30l.Nocas jos cak 2l,
Ukupan bilans 30 litara,
Katastrofa u odnosu na druge..