Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti I čika mića ste iz istog sela?Kod mene 30l
Jeste ali saberi djecu,unuke, ..Mani se Momo, život čovek na planeti je samo tren da bi osetio neku promenu u klimi.
A Idvor oko 80 palo za ovih par dana. Razlika gde je koji oblak naišao....Sve ukupno 50 l .
Sad smo skoro isti, kod mene u Surčinu 19. Ali išao u to vreme u Zemun, tamo ako nije sručilo 100l medju zgrade nije ništa! Bujica s'nekog surduka mi pomerila auto skoro metar u stranu dok sam prolazio nekom ulicom... Nisam na momente video kola ispred na 10m! Vratio se nazad, kod nas pada onako k'o sa grane kad stresešNoćas 18, ukupno od početka talasa 90l.Treba još toliko.
Protiv gradna raketa ti izaziva kisu a ne razbija je,i nije 100% efektivna,po mome misljenju ako se sve kockice da deluje nekih 30 posto da se izbegnu vece nepogodeI meni se cini da to nema efekta . Dali ima efekta u skretanju konvektivnih padavina , tj dal oce da razbije pljusak ?