Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nocas 11l u kisomeru, ali u dvoristu. Atar jako sareno.

Nikad više iščekivanja kiše i nikad više fulanja u prognozama. Imam osjećaj da oni koji rade “na prognozama” prilično piju.

Мислим да сам подвукао црту за ову годину!
81827599491e2f36df140a459a29a61e.jpg
Nije bilo kod vas kiše

Polako ljudi...narednih 4 dana nestabilno, negde, kao što vidimo sa obilnim padavinama...Smederevo sinoć dobilo kišu,ali i led...Poslepodne i večeras se očekuje obilnija kiša...razumem i one što mesec dana nisu videli ni kapi...

Polako ljudi...narednih 4 dana nestabilno, negde, kao što vidimo sa obilnim padavinama...Smederevo sinoć dobilo kišu,ali i led...Poslepodne i večeras se očekuje obilnija kiša...razumem i one što mesec dana nisu videli ni kapi...
To "Polako ljudi" slusam od kraja Juna i evo i dalje nista.Kakva je ovde ruza vetrova kad se svaki oblak raspadne

Kod mene sinoć u Obrenovcu padala neka kiša ali ne znam koliko je nakapala. Većunom neke krupne kapi ali ništa posebno. Na placu ni kap. Nadam se da će od danas da prokine i da je ovih dana do utorka bude baš dosta.

Konatice za sada dva Sebastijana, drži se još kukuruz, ali ako sad ne okine nešto s neba, gotovo je....
Klip će biti ko pola Sebastijana u svoj svojoj punoj veličini ::lose::

Krenula.... Prosto mi milina sedeti na terasi i gledati kako pada....

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Red sunca red pljuska... Koliko vidim oko 5 litara za sada...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Sklopilo sa svih strana , prvi put letos ovakav osećaj da nešto do Večeras mora pasti , jednostavno nebo se namrcilo i nema druge nego da kiša oljušti nas kraj a rekao BiH i Srbiju uz duž i popreko . Predstoji nam kišni vikend i tačka .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh