Neverovatno... Ja sam na manje od 15km vazdušne linije, ovde palo 4 litre samoBatajnica dobila 128 litara kiše u 12h od oblaka koji se noj stop obnavlja iznad iste oblasti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neverovatno... Ja sam na manje od 15km vazdušne linije, ovde palo 4 litre samoBatajnica dobila 128 litara kiše u 12h od oblaka koji se noj stop obnavlja iznad iste oblasti.
Ako ne verujes sta ti ja mogu. Svrati pa ces videti. Pun mi je k... tih radara i njihove preciznosti, mada sinoc i po radaru ocigledno se videlo kako sve prolazi blizu a nikako preko nas.Pero ja sam bio ubeđen da. Lokve pliva u vodi jer po radarima koje ratim sve što je prošlo iznad mene sve je direktno išlo ka tebi. Ja ne mogu da verujem da ništa nije palo kod tebe
Upravo je padalo par kapi. Mislim da smo mi zavrsili i u potpunosti stavili tacku na ovu godinu.Nešto se mota opet oko dragog kolege Peet-a, a i tamo u "tazbini" u Plandištu.
Svuda okolo je palo a ovde ništa...8 litara na salašu prema Sirigu. Rimski šančevi oko 13. Neki kažu i celih 19.