Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokvasi beton iz nekog privatnog oblacka , valjda je ovo najava neceg ozbiljnijeg.

Kosava bije ceo dan, nije prebacilo 37 jedina vajda ali nije ni usevima prijao bas vetar. Ostaje nada da ce biti ove kise da pomognu suncokretu koliko moze i bar da nalije zrno ovo sto klip

Kako samo mezes da ne shvatis cak ni kad je nacrtano a pri tom objasnjeno?!

Mozda i nije ovakve velicine bio ali svakako da u par navrata je kucao na vrata pa dok ustajes da otvoris ode!

Kako sad pa to? Pa kod tebe su ruze cvetale od pocetka po do juce i sad od jadanput kaput! Sve si nas nasamario jer smo suvise rano posejali, nabacujes slike sa zelenim kukuruzima dok je kod mene vec sve podgorelo a sad pricas suprotno od toga. Pa ko nije ovde sad u vinglu?! Kako zar vise nema veze kasniji rok setve od 25. 04. i 27.04. za kojeg si tvrdio da mnogo znaci, dok sve iz ranije setve je bez sklopa?
Pa lepo,ne mogu te njihove mape da rasčitam.Ja već ne znam ni u kom smo mi delu zemlje.Samo znam da nas jkiša redovno obilazi a i kad je pala vetar to razduva.Ja ne pamtim tolike vetrove na našem području.

Napisao sam "za nas atar" a ne za moje kukuruze......
Nisu ni moji kukuruzi zeleni kao sto su bili, mada necu da postavljam slike da ljudi poput tebe ne bi se radovali tudjoj nesreci ili zavideli na sreci......
A sto se tice datuma setve jos uvek stojim iza toga. Probaj jednom pa mozda i tvoji kukuruzi budu zeleni, a ne podgoreli vec polovinom juna!
Dakle u tvom ataru nema spasa vise kukuruzima cak i ako pada sada, mora da su svi posejali osim tebe rano pocetkom Aprila. Dok jedino se tvoji jos drze i kisa im je nepotrebna osim sto, eto, malo da zaladi!
Koliko si siguran u ovakvoj prici, sam prosudi!

Pa lepo,ne mogu te njihove mape da rasčitam.Ja već ne znam ni u kom smo mi delu zemlje.Samo znam da nas jkiša redovno obilazi a i kad je pala vetar to razduva.Ja ne pamtim tolike vetrove na našem području.
Za vetar te razumem a jos vise po pitanju geografskog polozaja.😀
Ako mene pitas sigurno se ne nalazis u severnom delu Srbije!😜

Nama stiže spas predsednik opštine Kovin razgovarao sa gospodinom Putinom i obećano je da će Rusi Kanaderima zalivati atare naše opštine.

U Novom Sadu potop, 2-3 jaka pljuska. Pada oko pola sata. Ušao sam u prodavnicu brze hrane da se sklonim.

Paaaaddaaaaa... Ne baš preterano ali pada...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh