Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa lepo,ne mogu te njihove mape da rasčitam.Ja već ne znam ni u kom smo mi delu zemlje.Samo znam da nas jkiša redovno obilazi a i kad je pala vetar to razduva.Ja ne pamtim tolike vetrove na našem području.Kako samo mezes da ne shvatis cak ni kad je nacrtano a pri tom objasnjeno?!
Mozda i nije ovakve velicine bio ali svakako da u par navrata je kucao na vrata pa dok ustajes da otvoris ode!
Kako sad pa to? Pa kod tebe su ruze cvetale od pocetka po do juce i sad od jadanput kaput! Sve si nas nasamario jer smo suvise rano posejali, nabacujes slike sa zelenim kukuruzima dok je kod mene vec sve podgorelo a sad pricas suprotno od toga. Pa ko nije ovde sad u vinglu?! Kako zar vise nema veze kasniji rok setve od 25. 04. i 27.04. za kojeg si tvrdio da mnogo znaci, dok sve iz ranije setve je bez sklopa?
Dakle u tvom ataru nema spasa vise kukuruzima cak i ako pada sada, mora da su svi posejali osim tebe rano pocetkom Aprila. Dok jedino se tvoji jos drze i kisa im je nepotrebna osim sto, eto, malo da zaladi!Napisao sam "za nas atar" a ne za moje kukuruze......
Nisu ni moji kukuruzi zeleni kao sto su bili, mada necu da postavljam slike da ljudi poput tebe ne bi se radovali tudjoj nesreci ili zavideli na sreci......
A sto se tice datuma setve jos uvek stojim iza toga. Probaj jednom pa mozda i tvoji kukuruzi budu zeleni, a ne podgoreli vec polovinom juna!
Za vetar te razumem a jos vise po pitanju geografskog polozaja.Pa lepo,ne mogu te njihove mape da rasčitam.Ja već ne znam ni u kom smo mi delu zemlje.Samo znam da nas jkiša redovno obilazi a i kad je pala vetar to razduva.Ja ne pamtim tolike vetrove na našem području.
Znam da sam suprotno od tebe i više ništa.Za vetar te razumem a jos vise po pitanju geografskog polozaja.
Ako mene pitas sigurno se ne nalazis u severnom delu Srbije!
Рођени, немој да имаш дилему - просто си био/смо били млађи.Bilo je i ranije toplih dana u kontinuitetu ali se lakše podnosilo , ili sam bio mlađi ?