Normalno da je bilo ovakvog vremena i pre .Brzo se zaboravi a bio si mlađi.
................................................................................. pa nosimo džakove na tavan ,a na tavanu temperatura
Odmah da napomenem , teško podnosim ovakvo vreme ,nervira me .
Hm , evo jedne price koja nije direktno vezana za temu ali se itekako naslanja .
Elem , odem kod fizijatra na kontrolu ( odradio neke fizikalne terapije pa je to redovan postupak ) i ona ( doktor - specijalista ) kasni .
U neko doba stize , udjem u ordinaciju ona se izvinjava , kaze '' bila sam na spartu ( neurologija , poliklinika )
da obidjem skolskog druga a gore je ludnica '' . Na moj upitan pogled nastavlja '' ovo gadno vreme cas posla
kod ljudi izazove toplotni udar , hitna ih pokupi i salje na neurologiju pa je gore puno '' Zatim nastavlja , moj skolski drug
inace stariji nezenja ( 54 god ) otisao da plasti i kako se uvece nije pojavio na veceri majka alarmira komsije . Nadju ga u livadi bez svesti ,
( verovatno doziveo toplotni udar i pao ) hitna tamo-vamo i sad je na odeljenju . Vec 3 dana je zivot o koncu ,
temperatura 39-40c , opekotine po kozi ( ceo dan lezao na suncu ) i dalje je bez svesti
Ljudi , pamet u glavu , nista nije prece od zivota .