Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verujem da si upravuu
..nabrojao sam okolinu.
Hocu da kazem koliko. Se klima promenila.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Trenutno oblacnost na potezu Banja luka-Tuzla -Slav. brod. Zapadnije od toga oblaka nigde.Videcemo da li ce stici to i do nas.Ima li neko iz Bosne da kaze da li se tamo vec nesto desava?

Stalno je u zadnje vrijem kretanje padavina prema SI . Pošto kreće obično sa Manjače, Vlašića , to nas ovde (ja,ćetojević,boss...) maši u startu , svaki put
E sad recimo ovo malo što se stvara kod laktaša , be trebalo prema meni , ali neće to june ...

Ova oblacnost iz bosne se raspada...bilo je cekaj 1 jul bice kise i zahladjenje,posle cekaj oko 6-tog opet nista,sad cekamo ovo 9-10 rekli zahladnjenje, posle ce biti kisa posle 15-tog i oet tvrde hladnije.Prodje po meseca

Stalno je u zadnje vrijem kretanje padavina prema SI . Pošto kreće obično sa Manjače, Vlašića , to nas ovde (ja,ćetojević,boss...) maši u startu , svaki put
E sad recimo ovo malo što se stvara kod laktaša , be trebalo prema meni , ali neće to jun
Što bi naši stari rekli...nema kiše dok ne dođe od Zagreba

Dabome u vidu pravog fronta
Kuriozitet, oba modela ec i gfs trenutno za period od 15og do 18og za ovde daju ukupno 30 odnosno 60 litara a za vecinu vojvodine npr jedan 60 a drugi 100 litara

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh