paorpaor
Član
A pogledajte temperature u Fr. To su gotovo jesenji uslovi. Ovo nase podrucje je trenutno, a i celog leta najtoplije, topliji smo od Spanije. Ovo je teska anomalija koja nas je zadesila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sem ako nemas neku besnu tanjiracu od 4+ tona,posla nema nikakvog,cekaj kisu.Ja sam probao tanjirati pre neki dan,obicna vucna v tanjiraca cenejska samo grebe od gore.Mada ja nemam secku samo razbacam slamu ,pa i to utice,mnogo je mase od gore.Nista od kise u naredne 2 nedelje,usevi za zavrsili svoju vegetaciju za ovu godinu,tanjiraca za par dana,da se pocne pripremati za psenicu
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Ala smo prsli nacisto, jutros pred zoru, sanjam da pokazujem EC izlaz drugaru kod njega uz kafu, Ec je ucrtao zestoku kisu u celoj zemlji 14 Jula, skoro sve jako crveni odrazi i mu kazem to je to.Na osnovu toga se izradjuju prognoze, bice dobro.Probudim se nesto kasnije.Polomnjen kao da sam prosao kroz kombajn bacim oko na na YR kad ono sve od 35-38.Au jebote bog, je l ovo realno!?Gledam ja vojvodinameteo i ne verujem ocima, promenili sve od sutra kisa svaki dan 2l pa 4l pa dva dana po 15l pa posle opet opada ali kad se sabere jos 15ak litara za jos 4-5 dana.. Srecan skakao bih ali me nesto koci oko krsta, ne mogu da se pomerim, i tu se trgnem iz sna kad ono otvoren prozor cepa me promaja preko ledja..
J***m ti poceo sam i da sanjam kisu u pm, necu vise ni da gledam ovu temu nek se osusi sve lakse ce da se zaore..
Dobroj šali nikad kraja!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gde? U Rumuniji?Ljudi pada dobra kiša.
Jok bre u Vijetnamu.Gde? U Rumuniji?