frkani
Član
Padala kiša. Žena izvezla kombi da kiša spere prašinu. Samo razmazala i sad moram na posao. Eto koliko je jako padala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I 2017 je katastofalno bilo ali sam ipak sa 30 kj kukuruza izvukao 18 t dok ove godine sa 32,5 kj ne znam da li ce biti za par svinja i zivine.
5-10mm na 35C je samo steta, veruj mi.Kada padne takva kisa i udari vrucina kukuruz odmah podgori.Sada treba kisa 50-100 mm u cugube to nesto znaci,klasican letnji pljusak, obilniji.Te godine smo mi - uz slicnu, da nezam istu agrotehniku - imali 550 kg... na 5 jutara...
Ne znate vi sta je susa... Sad nas kraj prosao sa ~3 t/kj psenice (ko je radio u iole normalno...)... Za sad nisam cuo za vise od 3,4 ko radi zemlju fullfull... nize od 3 jesam cuo...
Pise se ovde 5 lit... skoro pa nista... 10 litara... skoro pa nista... ljudi moji... 0 je nista...
**greška ja I njih i njihovo odvodnjavanje... Kakav harač, kakav zulum..Doviđenja i prijatno,dal da platimo odvodnjavanje?
Kog 15-og?Kisa 15og