Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pratim ja to vreme malo duze i zve se desava nekako ciklicno. Naidje mesec dva kisni da pada i kad ne treba, pa onda naidje mesec dva susni da pada kad treba. E samo je problem kad susni period naidje u julu i avgustu. Jun jos nekako, al jul i avgust uprze.

Nije ukinuto ništa, daleki su to sati još uvek.

Eh, da ja ne znam proračune modela za naredna 24-30h rekao bih stiže lepa....ona prava Paorpaor-ova kiša omiljena..a ono moša mošinić

20210704-203615.png

Kimi druže ništa te nisam razumeo... Reče nisu padavine ukinute ima vremena još a kraj posta je moša.

Ovde kod mene bi to trebalo stici poslije ponoci , a jedino sto me tjesi da je najavljeno po svim modelima nesto vrlo malo ili nista pa se nadati da ce promasiti.

Kimi a sta treba de se desi da nam ovo vreme prodje. Zasto nema dotoka tog vlaznog vazduha, a zasto nam sve cesce upadaju te vreline iz Afrike.
Sto leti nema onih lepih ciklona kao zimi da pada po dva dana?

Kimi ima li šanse da ovo stigne do ove plave tačke ali ne samo da stigne nego i da donese neko osveženje u vidu kiše. 😁

E sad mi se nesvidja sto je foreca , tj ec model odjednom povecao prognozu kolicine kise za nas ovde , u zadnji cas , kad su vidjeli radar . Ali dok su predvidjali malo , nado sam se da promase kao obicno , a sad kad daju 15ak litara do 20 , ne svidja mi se jer ce biti ispala kao i do sad.

Kimi ima li neke nade za sledeci vikend i nedelju za kisu ? Vidim po prognozama ima neke nade, samo koliko je realno da opstane. Da spasi makar nesto

Јутрос 06х кренем на посао кад почиње да прокапље ја сав сретан ево је ненадано и не најављено помислим те су најлепше кад оно све се заврши са неких 15-20 капи на шоферки.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh