Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
'jopet ništa.
A tako je lepo krenulo od Šida,mislio sam da nas neće promašiti.

Nama stoji detelina pokupljena.Noćas niko nije najavljivao kišu.Ali ne žalim,mada nam treba deteline ali valjda će se osušiti pa će se doneti.Za okopavine je potrebna i krajnji je momenat.

Stepanovicevo pucaju gromovi, ispaljeno 5 protivgradnih raketa zasad 2,3 litre i upravo krece pljusak ponovo. Cini mi se ide prwma Sirigu i Ceneju.Krece i sitan led

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Eeeee ,možda je otišla prema Sirigu,al' u kišomeru jutros svega 5 litara ::lose::

Poslednja izmena:
Šta je sa radarima u zadnje vrijeme? Kod mene noćas pokazivalo dobar pljusak, zvao kući kažu par kapi?
Komšija jutros obišao ceo atar i rekao mi je gde je koliko bilo (gde je skroz suvo, gde je malo pokupila prašinu i gde se malo crni u njivi, a postoje i kišomeri po nekim salašima). Bukvalno preslikano onako kako je rumunski radar poakzao, a delimično različito od našeg RHMZ radara. Npr. RHMZ je pokazao da su mu njive prema Sirigu u sred crvenog, a kad je otišao tamo ni litra u njegovom kišomeru. Rumunski radar je pokazao da ga je kačio samo kraj oblaka. U mojim razlevima je samo prašinu pokupila, a najviše u ataru je dobio središnji deo segedinskog druma oko 5l. Kod mene u dvorištu 2.5l.

Maj (l):

02.05. ---- 4
08.05. ---- 6,5
12.05. ---- 9
14.05. ---- 1
15.05. ---- 2
16.05. ---- 3
17.05. ---- 8,5
19.05. ---- 3
20.05. ---- 26
31.05. ---- 8

Jun (l):

06.06. ---- 7
13.06. ---- 3,5
25.06. ---- 0,5
30.06. ---- 2.5

Jun mesec zavrsio sa ravno 0 l.
Nikad do sad ovo nije bilo.
Valjda za sve postoji prvi put.
Jul takodje preti da zavrsi na 0 jer prema prognozama samo sunce u nedogled.
Iako smo u sred leta napolju kao da je neka jesen. Maximalno glupavo vreme ove godine

Јутрос као мало јача роса ни прашину није загасила једина срећа те је температура пала па сад пријатније и напољу и у кући.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh