Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eeeee ,možda je otišla prema Sirigu,al' u kišomeru jutros svega 5 litaraStepanovicevo pucaju gromovi, ispaljeno 5 protivgradnih raketa zasad 2,3 litre i upravo krece pljusak ponovo. Cini mi se ide prwma Sirigu i Ceneju.Krece i sitan led
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Jel palo nocas nesto?Јун 2020=122 литре
Јун 2021=17 литара
Komšija jutros obišao ceo atar i rekao mi je gde je koliko bilo (gde je skroz suvo, gde je malo pokupila prašinu i gde se malo crni u njivi, a postoje i kišomeri po nekim salašima). Bukvalno preslikano onako kako je rumunski radar poakzao, a delimično različito od našeg RHMZ radara. Npr. RHMZ je pokazao da su mu njive prema Sirigu u sred crvenog, a kad je otišao tamo ni litra u njegovom kišomeru. Rumunski radar je pokazao da ga je kačio samo kraj oblaka. U mojim razlevima je samo prašinu pokupila, a najviše u ataru je dobio središnji deo segedinskog druma oko 5l. Kod mene u dvorištu 2.5l.Šta je sa radarima u zadnje vrijeme? Kod mene noćas pokazivalo dobar pljusak, zvao kući kažu par kapi?
Nista od moje nade. Prema Basaidu samo dobro poprskala, jedva se nazire vlaga oko kukuruza.Niotkuda i ne najavljenih 9l u dvoristu. Ovako nesto nismo imali jos od aprila. Nadam se da je i atar pokiso.
Prošao sam deo atara prema Tordi,B.Karađorđvu ,B.Topoli ,kako praši verovatno nije palo ništa ili par kapi.Ako ništa drugo barem je zahladnelo .U kišomeru oko 3 litre.