Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod nas otprilike toliko možda i koja litra jače,atar nam se graniči sa Karlovačkim.Nema mi draže nego kad vidim lepu kišu u nekom od delova Banata, severnom Banatu zbog toga što je najsušnija oblast a u južnom zbog jačine i zastupljenosti košave. Makar je taj južni deo generalno danas fino ogrebao. Kažem to po Banatskom Karlovcu, koji je dobio 23l. Vrščani će se javiti sa svojim količinama, ali i tamo je verovatno blizu 20-ke.
Ima, kod nas 3l.Jel ima neko da nije dobio kise ?
Kod mene u dvoristu 15 lit kod Atile ( kod sivare ) na drugom kraju sela 10 lit.kako ste vi prošli?
Samo danas ili ukupno za sve ove dane ?Kod nas danas citave 4 litre.
Za pšenicu zadovoljavajuce...Danas,ukupno je 10litara,
Lepo, nije lose.Danas,ukupno je 10litara,
Nema mi draže nego kad vidim lepu kišu u nekom od delova Banata, severnom Banatu zbog toga što je najsušnija oblast a u južnom zbog jačine i zastupljenosti košave. Makar je taj južni deo generalno danas fino ogrebao. Kažem to po Banatskom Karlovcu, koji je dobio 23l. Vrščani će se javiti sa svojim količinama, ali i tamo je verovatno blizu 20-ke.
Ko ne veruje koliko je palo ovde,neka dodje pa neka vidi,stvarno se lepa kisa ispadala i jos uvek pada. Premasilo je 20l sigurno,modeli su davali 16l i mogu reci da su pogodili, i to EC.