Djordje Antonijevic
Član
Lije kisa kao luda od jutros,i po radaru vidim da nece stati,videcemo sutra ujutru koliko je palo,uglavnom sve pliva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene danas 6.5, i sareno prema itebeju vise, i prema begejcima, obisao sam skoro ceo atar, Daner fabrika je dobila lepu kisu
Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka
Ako je dobio deo prema nama više, onda odlično mada videcu kad budem isao u obilazak.Kod mene danas 6.5, i sareno prema itebeju vise, i prema begejcima, obisao sam skoro ceo atar, Daner fabrika je dobila lepu kisu
Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka
Opa mocicu suncokret posejati bar tamo
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Da ne preteruješ maloLije kisa kao luda od jutros,i po radaru vidim da nece stati,videcemo sutra ujutru koliko je palo,uglavnom sve pliva.
Evo njegov komšija ACA kaže da je rominjala ceo dan i nakupilo 16 lit to i nije baš neki potopNe preteruje,tako je kod mene..od 7H do sada nije stala..imala je epizode jakog pljuska dužih od pola sata.
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Za sad Vrsac oko 12L ali jos pada. Ali gledam sutra odma krece vetar koji ce sve to da izfeniraNema mi draže nego kad vidim lepu kišu u nekom od delova Banata, severnom Banatu zbog toga što je najsušnija oblast a u južnom zbog jačine i zastupljenosti košave. Makar je taj južni deo generalno danas fino ogrebao. Kažem to po Banatskom Karlovcu, koji je dobio 23l. Vrščani će se javiti sa svojim količinama, ali i tamo je verovatno blizu 20-ke.