Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koga zmija ujede i guštera se boji. Razumem Zorgea potpuno...Ih al smo se razmazili, vruć vetar na 28 stepeni.... taj pojam vrućeg vetra, fena se vezuje za vetar koji se dodatno zagreva duvajući sa Dinarida ka Panonskoj niziji, jer se dodatno prisilno zagreva silaskom sa zavetrene strane (dakle južni, jugozapadni vetar)
Današnji severozapadni vetar možda jeste malo topao zbog same temperature letnje, ali nikako nije vruć ili fenski.
Prema Iđošu je opet pala-drugi put u 3 dana.Dalje ne zam.Iznenadna kisa iznad grada. 15l za 15 minuta. Koliko je zahvatila atar videcemo.
Neka greska . vjerovatno nije dobro izmjerenoJel znas sta se desilo pre jedno mesec i malo vise dana (15ti Maj je u pitanju), kad je dole kod nas, okolina Krusevca, Kraljeva i Cacka bilo odjednom 37 stepeni, duvao ekstremno jak vetar i do 15m/s? Ne secam se da sma cuo za taj fenomen pre...
Ма мени лично цвили тојаш због ветра, ал' сам био сведок како ти пред очима, за само пар дана, осуши кукуруз који се чинио као да му нико ништа не може. Прави пољопривредни хорор!Ih al smo se razmazili, vruć vetar na 28 stepeni
Nije greska, od 34 do 37 (37 je moja stanica kod mene u jednom trenutku kao maksimum izmerila, prosek je bio od 35-36) je bilo 15og maja ove godine, i ja sma mislio da je greska u merenju, ali nije... Na liscu tresanja su se vrhovi nei osusili, to se desi ako nedostane kalcijuma, a ovakv odjendom topli talas tako nesto izazove...pogledaj na synop.meteos.rs za 15ti maj, u 18:00, i pogledaj maksimalne temperature za gradove u juznoj srbiji za taj dan..Neka greska . vjerovatno nije dobro izmjereno