Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad sam video.U toj tabeli gde ne pise nista za Kikindu pritisnes u toj tablici Kikinda i otvore ti se padavine u zadnjih 30 dana.
Ima, kad bude pocela susa uskoro ko sto je najavljuju, onda cemo da kukamo za kisu i tako ukrug..
Negde sam procitao neku statistiku da:To i jeste glavni problem "promene klime" ili cega vec, vreme postaje ekstremnije, kad je susa, onda je nenormalna susa i mnogo je toplije u prosekiu nego pre, a kad je kisa, onda ne zna da stane...A kad je velika kisa i ne zna da stane duzi period, onda pravi nepogode cesce (grad, poplava itd)... Jedino vas u Vojvodini da izvadi sto imate bolji pristup vodi za polivanje (koje ce kad tad morati da pocne da se primenjuje sve vise, inace nema fajde od dobrog prinosa)... Sve u svemu, imam osecaj da sve teza vremena dolaze po pitanju loseg vremena...
Sad sam video.
Na starom bočarskom ne može da se uđe u njive.Ako imaš tamo parcela,sedi i odmaraj.Prema Iđošu isto.Tisa ko ukleta reka, vec koji put ne mogu oblaci na ovu stranu. Vratite Padejsku skelu.