Ima ga kod mene +sunce .Za sat vremena oblačni sistem se nije pomerio ka nama ,polako se gasi.
upload free photos
upload free photos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta bi bilo da si u kabrioletu ?Evo nove ture !!!Sas krupan led Bogami !!!!
Al tambura po traktoru ćaću mu njegovog da sve zvoni !!!!
Aj da su samo svetla.Baća upali maglenke nemoj opet da te navataju.
Za sat vremena 30 lit sa malo leda u početku,kasnije se nakupilo još 5 lit jesenje,mislim da je dovoljno za naredne 2 nedelje da malo špartamo...
Evo snimak...I kod nas konačno prokinulo. Za sat vremena 14 litara (konačno dvocifren broj). Prvo je krenuo suv led bez kiše jedno 3-4 minuta veličine graška ali ništa strašno... Još uvek pada... Biće video malo kasnije...
Da ga **greška.Il sam ja ćorav,vidim na jednom mestu samo Kikindu ispod Zrenjanina bez podatka o količini ali u svakom slučaju smo sigurno među rekorderima.Ima za Kikindu na grafikonu ispod. U zadnjih 30 dana 25l u 19 kisnih dana. Sama jedan dan bila jaca i to 5l. Ostalo kako padne tako vetar izduva.
Pa tu sam i čitaoOtvoriš ovaj link .Ako je predhodni dan meteorološka stanica zabeležila kišu videćeš koičinu .Ako kiše nije bilo ,nema ništa.Podaci se ažuriraju svakog dana oko 9 h.
U toj tabeli gde ne pise nista za Kikindu pritisnes u toj tablici Kikinda i otvore ti se padavine u zadnjih 30 dana.Pa tu sam i čitao