topalovic
Moderator
Jel jutros nije pala tamo kad vas?Vi ste dobijali bar nesto u proteklih mesec dana za razliku od nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel jutros nije pala tamo kad vas?Vi ste dobijali bar nesto u proteklih mesec dana za razliku od nas.
Bas me cudi da je kod nas palo vise kise nego u Pazovi mora da ce biti smak svetaNoćas dosulo još 2 litre, taman da zaokruži na ukupno 20 lit.
Malo da razvodnim temu, protivgradne rakete su punjene prahom srebro jodida, istim tim koji se koristi za zaprašivanje oblaka radi izazivanja "veštačke" kiše, primer u Rusiji za vreme vojne parade, kada se zaprašuju oblaci pre nego što stignu do Moskve, da bi se "istresli", tako da je za ovaj potop u Golubincima sigurno dosta zaslužno i ispaljivanje tih nekoliko raketa u to vreme.
Ove godine idu oblaci čudnim putanjama, i tačno obilaze oko Stare Pazove, samo oko samog mesta, a po ataru pada kiša, kako gde zahvati, ali padne više nego u naselju.Bas me cudi da je kod nas palo vise kise nego u Pazovi mora da ce biti smak sveta
Jel jutros nije pala tamo kad vas?
Brankovicu bilo je vise u gradu nego u polju. Jeste da smo dobijali ali je to sve slabo. Daj boze da i ti i ja dobijemo nekih 80-90 l u narednim danima sto najavljuju. Evo i danas popodne je padala lagana jedno sat vremena ali kad sam otisao do njive nakislo je jedno cm a dole suvo. Bice valjda jos ovih dana.