Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E u vezi markovog Kragujevca, odnosno dalje okoline ka Topoli. Kada sam se dobrano zagledao u podatke Marko, ustanovio sam da ja uopšte nemam pravo sa onim mojim stečenim mišljenjem da vi dobro prolazite sa padavinama.
To uopšte nije tačno. Ako se ravnamo po obližnjem Kragujevcu, on ima najmanje padavina od svih okolnih gradova. Više ima i Smederevska Palanka i Ćurpija, a tek Valjevo ili Kraljevo su za Kragujevac babaroga.
Prosek za Kragujevac godišnji je bednih 593,5mm.
Isti slucaj , za proslu nedelju najavljivali svaki drugi dan obilne kise pa onda u subotu nevreme i ja ajd' da prodju te nestabilnosti pa cu onda.Poludeo od prognoze. Čekam da kosim lucerku već 10 dana, stalno najavljuju kišu,a 0 padavina. Nisam hteo u četvrtak zbog predstojeće subote i ogromnbe kiše, kada ono ništa. Danas sam hteo, kad najavljuju potop u sredu, i naredne dane. Skroz sam sluđen.
Tipujem na Srbobran, nema kise koja je njih promasila ove godine.Valja se nešto iz Mađarske. Neko će kanda pokisnuti.