Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na kom delu Temerina?Jer ovde na Telepu ni kap.Palo i kod mene,za 10 minuta 19 litara u selu.U.ataru verovatno dosta manje gledajuci kretanje i boju oblaka.
U Vrbasu 1 i 8 reon ako ne verujes dodji da te odvezem nivom da vidis i malopre je padala kisa cak sam isao da izvlacim ljude iz atara sto su se pozaglavljivali putnickim autima u obilasku njiva.Izgleda cu definitivno morati slikati njive da bi mozda ti poverovao da je bilo kise.I opet ti kazem imas njive na pogresnom mestu!Gde su ti te poplavljene njive....Sombor mozda? Sad cu obici sve i slikati.
Gospodjinci nocas nista, pre sat vremena nesto sitno. Mrzi me da idem do pisomera, mozda ima 1mm.Na kom delu Temerina?Jer ovde na Telepu ni kap.
Opasno nevreme stize, pre svega na zapad Srbije, a kasnije verovatno i u vecem delu gornje polovine Srbije, tacnije na severozapad
Vidim da ovi strucnjaci iz RHMZ-a jos uvek cute.
Ja malo pre došao sa bucinog salaša, tamo nije ni pokvasila beton...Palo i kod mene,za 10 minuta 19 litara u selu.U.ataru verovatno dosta manje gledajuci kretanje i boju oblaka.