Vremenske prilike u 2018-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta smo mi bogu skrivili,citam postove i ne verujem koje litre.

Lepo se kod nas ispadala atar na kojem imam njive je prelepo pokisao na jednom delu je opet bilo leda vidim da je izbijalo zrna iz klasova,a na kukuruzu listovi malko rascepljeni!Sve u svemu lepa kisa cak ima da lezi jos voda po njivama.

Gde su ti te poplavljene njive....Sombor mozda? Sad cu obici sve i slikati.

5 litara kod mene.Pećinci leže u vodi a dobili i štogod leda.Ne znam kako su prošli Popinci i delovi oko auto puta.

Opet se namestilo da pada ... kišomer nemam, javiće valjda kolega Sorin :)
c2f40912ca4a666a2ac2bf339612c104.jpg

Послато са 5023F уз помоћ Тапатока

Lepo se kod nas ispadala atar na kojem imam njive je prelepo pokisao na jednom delu je opet bilo leda vidim da je izbijalo zrna iz klasova,a na kukuruzu listovi malko rascepljeni!Sve u svemu lepa kisa cak ima da lezi jos voda po njivama.

Evo da potvrdim tu lepu kisu i vodu koja lezi na njivama...bilo mi je cudno da uvek za Vrbas napise kako pada,nevreme nezapamceno...otisao sam na sve strane atara od 4 reona,ka kucuri,pa ka B.D.Polju pa 7 reon gde mi je soja,pa deo Vinogradi znaci svuda isto pustara na kojoj cemo ove godine najebati kako je krenulo.Evo i slicica vode koja lezi

v60z7o.jpg

345fyiv.jpg

xfuk0.jpg

2lm11n7.jpg

2mdfgjk.jpg

33xfu6w.jpg

Pada kisica jos 2 sata laganim tempom.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Evo da potvrdim tu lepu kisu i vodu koja lezi na njivama...bilo mi je cudno da uvek za Vrbas napise kako pada,nevreme nezapamceno...otisao sam na sve strane atara od 4 reona,ka kucuri,pa ka B.D.Polju pa 7 reon gde mi je soja,pa deo Vinogradi znaci svuda isto pustara na kojoj cemo ove godine najebati kako je krenulo.Evo i slicica vode koja lezi
Isti prizor i kod nas...samo je selo pomalo pokislo

Kod nas od sinoć 22 l. uz malo leda i neverovatan vetar.Danas se čuo sa drugarom koji radi na meteorološkoj stanici na kraju sela.Vetar je duvao 34,5 m/s ili 124 km/h.Ne postoji pšenica koja nije polegla kao i većina kukuruza.

- - - - - - - - - -

waqe09.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh