Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo se kod nas ispadala atar na kojem imam njive je prelepo pokisao na jednom delu je opet bilo leda vidim da je izbijalo zrna iz klasova,a na kukuruzu listovi malko rascepljeni!Sve u svemu lepa kisa cak ima da lezi jos voda po njivama.
Za 90 min palo 64 lit, ovakvu kišu nepamtim. U delu atara prema Popincima bilo je i leda.
Lepo se kod nas ispadala atar na kojem imam njive je prelepo pokisao na jednom delu je opet bilo leda vidim da je izbijalo zrna iz klasova,a na kukuruzu listovi malko rascepljeni!Sve u svemu lepa kisa cak ima da lezi jos voda po njivama.
Испадала се као луда... Одавно није било овако екстремно.Za 90 min palo 64 lit, ovakvu kišu nepamtim..
Isti prizor i kod nas...samo je selo pomalo pokisloEvo da potvrdim tu lepu kisu i vodu koja lezi na njivama...bilo mi je cudno da uvek za Vrbas napise kako pada,nevreme nezapamceno...otisao sam na sve strane atara od 4 reona,ka kucuri,pa ka B.D.Polju pa 7 reon gde mi je soja,pa deo Vinogradi znaci svuda isto pustara na kojoj cemo ove godine najebati kako je krenulo.Evo i slicica vode koja lezi