Vremenske prilike u 2018-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slovenija danas.

KIMII KAKVE CE ENERGIJE BITI KOD NAS U JUZNOM Banatu??
85938742db433e4e6e8e46c944ea336a.jpg
04846594a19774b14ab8ae2680d9749b.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kod mene tresla se gora rodio se miš . Bilo je kao u paklu jedno pola sata , kiša je padala al kao na autopraoni , bili smo u ljubičastom na radaru , al vode je palo na zemlju samo pet šest litara.

Paore, nekada je padala ali vise ne. Preko mene prelazi i samo prasinu pokupilo.

Kod mene pocinje kisa nesto stidljivo. Jako je toplo i grmi i seva. Ali jako slabo. Kao da je najava neceg ozbiljnijeg. Ovakvo stanje moze samo da dovede do nekih nepogoda. Videcemo dalje.

Лаћарци, ТАБАНАЦ добио одличну кишу, а и цео ваш атар колко ми се чини. Управо из Чалме стигао...у Чалми ништа није пало, тј. пало је толко да покупи једва прашину....и то је то...

Pokupila prasinu, a krenuo vjetar k'o da ce padati granate, pri tome smo na rainalarmu u crvenom. Popis.. im se na rainalarm.

@galicije83
U selu ni litra,grmelo,sevalo,misliš sad će nas potopiti, al evo ni prašina nije pokupljena.

Cuju se protivgradne, 2 ispaljene. Nadamo se lepoj mirnoj kisi.

Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk

Grmi seva neprestano struja nestaje,sve je tu samo kiše nema,jedva da je beton okvasila,jalovi oblaci,čini mi se da je atar prema Somboru jače dobio ali to ćemo sutra da proverimo.

Ocitava, dobro. Samo tu sitnu kisu i rominjanje bas ne moze da potrefi. Pitaj Apatince i Somborce da li kod njih dobro ocitava!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh