Vremenske prilike u 2018-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam bio do mog kišomera. Kod nas 5l.

Konacno jako lepa kisa, ujutru idem u obilazak sa prvim petlovima.

Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk

Od tog nevremena kako kazes svega 1 litar kise..mozda toliko..samo grmljavina...nije to ni N od nevremena
Pa jbg kad zivis u pogresnom delu grada!Juce je na provalije palo 6l kise dva dana pre toga 5 pa isto pre toga 7l sada je ovde kod mene lila kao luda ja sam prezadovoljan,a dali je ili nije neko nevreme ne znam za mene jeste jer je preko 5 puta nestajalo struje.Zaboravio sam pogledati kisomer kada sam izlazio u dvoriste,a sada mi muka izlaziti opet da vidim koliko je palo ali vise od litre jeste sigurno.

За оне што сад спавају,да виде ујутро.
Овакву линију система одавно нисам видео а даде само 4 литре!
aafd509b5bc07dd1a4d63ea0b9786fc1.png

ea95fa509547bce7eb3fe457dc956ef0.png

b9e861a8544cc12c3852102271641812.png

b333b5ca652845a1441e01cef14a8f22.png

Poslednja izmena:
I kod nas se dobro istresla cini mi se da leda samo malo bilo a videcemo sta kazu salasari za atar.Evo je opet seva grmi a bogami i pada

Poslednja izmena:
Komso nemoguce tako malo? U Somboru celu noc potop, icu na salas da vidim sta kaze kisomer.

Komso nemoguce tako malo? U Somboru celu noc potop, icu na salas da vidim sta kaze kisomer.

I kod mene je celu noć padala,ali nije to jaka kiša,radar je dosta omanuo što se tiče jačine oblaka,kod kolege u Kupusini je stajao crveni oblak,dosta dugo a on mi javlja da je bio jedan manji pljusak ,tj. ništa naročito.Verovatno je i naš atar dobio šareno negde više negde manje.Moram otići da proverim.

Dobro da je i ovo palo u zadnji momenat soja cveta a i za pšenicu će još pomoći.Što je najbitnije prognoze za sad govore da će biti još kiše

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh