Korica
Član
Noćas dodatnih 10 litara i televizor manje...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Grmi i seva sa severa i severoistoka. To je oblačni sistem koji je došao iz Hrvatske i čini mi se da je prvi koji je "došao" u poslednje vreme, tj. oblačni sitem koji se kreće a ne nastaje na licu mesta. Jedva čekam jutro da odem da vidim da li su ovi oblaci zakačili deo atara gde su mi njive (pošto toliko precizni ipak nisu grafički prikazi radarskih snimaka).
Inače večeras je u selu (toliko pokazuje moj kišomer) bilo 14l kiše.
Na svu ovu vrelinu jos i jebena kosava. Kisa ni na vidiku. Polako mogu da krenem da se oprastam sa kukuruzom bar na smolnici.Treba da se desi cudo da nadoknadi ove gubitke vlage. Ovo nisam mogao ni da sanjam da ce dve godine za redom biti ovakve katastrofalne. Dobro cu da razmislim sta cu sledece godine.
A sta ces sledeće godine? Nadaces se da ce biti bolje, kao i svi mi i opet Jovo nanovo...
Inace, situacija je i kod nas katastrofalna, nadamo se da cemo dobiti neku litru noćas, sutra...