Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U mojim Vinogradima nema kiše, onih par kapi jutros nisu ni nakvasili kišomer.Boze kako vi u Vinogradima imate srece...evo ja se vozam po ataru bajsom 4 reon i Kucurski atar naslonjen na Vrbaski suvi kao pustinja.
Jel se čini nekome još da ove godine kiša tj pljuskovi više padaju po gradu nego atarima i poljima ? Dal to nema veze sa protivgradnim raketama ? Pitanje za Kimija , kakav je uticaj protivgradne odbrane na ove pljuskove kakvi se pojavljuju sporadično ovih dana , dali dejstvo raketa može da sprečava kišu na nekom području ?
Ali zato prekljuce ni kapi dok je u centru bilo 15l,a do stare bolnice u Vinogradima je palo oko 7l kise kod mene kuci ni kapi!Boze kako vi u Vinogradima imate srece...evo ja se vozam po ataru bajsom 4 reon i Kucurski atar naslonjen na Vrbaski suvi kao pustinja.
Jbg kad ti kisomer stoji pod terasom i jos uvek u fabrickom pakovanju!U mojim Vinogradima nema kiše, onih par kapi jutros nisu ni nakvasili kišomer.
Tačno sam znao da će biti tako pa sam požurio jutros sa detelinom ... uhvatila me je pod šupomOpet isto. Na radaru RHMZ nigde oblačića u južno bačkoj oblast, a ovde se izruči oko 10 l kiše u 5 minuta. Kad na telefonu uvećam radarsku sliku vidi se jedan oblačić veličine čiode tamno crvene boje. Ništa od prskanja, ništs od vršidbe....
Opet isto. Na radaru RHMZ nigde oblačića u južno bačkoj oblast, a ovde se izruči oko 10 l kiše u 5 minuta. Kad na telefonu uvećam radarsku sliku vidi se jedan oblačić veličine čiode tamno crvene boje. Ništa od prskanja, ništs od vršidbe....
Da li mislis da je u nasem kraju bolje?Vrbas je bas u problemu sa padavinama..sve nas je obislo i danas a i ranijih dana.Suvo u ataru sve
Da li mislis da je u nasem kraju bolje?
cuo sam za izraz čobanska,šta znaci kaludjerska?Napokon kisnemo,lepa kaluđerska ,fino natapa,mada nije neka količina,bar da dogura do 10 l.
uf,ti si u najlepšim pustarama u VojvodiniKod mene, Selevenj, ravnih 15l jutros.