slobapatrola
Član
Na koliko mesta ti navodnjavas? Ne pitam za povrsinu jer me ne zanima nego pitam na koliko mesta?
Jel ti mislis da i on gaji krastavac ili boraniju kao i ti pa aj da navodnjavam jer imam sistem.
Konkretno recicu ti da ja obradjujem zemlju na skoro 100 mesta (ratarstvo) a mozda bi imao vode u kanalu na samo dva mesta i to mi je zemlja u zakupu a parcele male. Kazi mi sad mislis li da je izvodljivo to finansijski i fizicki da navodnjavam to i na kakav nacin?!
Tako da Slobo ne zaj...vaj bez potrebe!
- - - - - - - - - -
Drogog resenja nema Kris. Znam da nije uteha!
Ko hoce nadje nacin , ko nece nadje razlog.
Mrzi tebe da ti zalivas , ko da sedi nocu dok svinspavaju.Nisi lud valjda.Nekako je lakse ovo da kukas pa kao eto uradio si sta je do tebe cak si i kukao na glas javno.
Ko kaze da sve zalivam.Zalivam samo povrce a kad zagusti mogu dosta .Ali muka je to velika.
Bio si pretpoatavljam u Grckoj i video da nema proizvodnje bez vode.sto pre ukapirate bice vam lakse.Da se radi manje ali u fulu koza klima.Jbg znam da je bilo do sada lako izprskas i cao.Sad moras i da kukas. PA mani nas ovde bar .Kao da je kod mene sve bajno i jedva cekam da nenpadne pa da se trtim po njivama mesto da se igram sa detetom.aj cao