milovan vrsac
Član
Kod nas opet nista,suncokret nikao 60%,a ne vredi ni presejavati,kad kise nema na vidiku,ne znam koliko seme moze jos da izdrzi u zemlji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto stanje i kod mene cak sta vise i kukuruz na uvratinama gde sam isao sa drljacom pocinje da se susi...Mogli bi mi Milovane da se skupimo pa da opalimo jedne dodole mozda i nateramo nesto...Kod nas opet nista,suncokret nikao 60%,a ne vredi ni presejavati,kad kise nema na vidiku,ne znam koliko seme moze jos da izdrzi u zemlji.
Na koliko mesta ti navodnjavas? Ne pitam za povrsinu jer me ne zanima nego pitam na koliko mesta?Paore koliko kukas za kisu bilo bi cudo i da ne padne.
Imam utisak da ces vec sutra poceti da vices kako je suvo.Cele prosle godine si kukao , ako ti je toliko za vodu sto ne uzmes neki sistem pa.pustaj svaki dan , pa da i mi malo.odmorimo a ujedno i dobijemo malo.kise.
Drogog resenja nema Kris. Znam da nije uteha!Ala nam je uteha da nije do nas...Radiš,ulažeš i na kraju minus...