Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po bubamarama zima bi trebalo da bude blaga. A po meteorolozima, videcemo, proromenice pricu najmanje 5 puta... Pink ce preneti jedo, prva drugo, rts trece, pa ko ubode.:osmeh:

Isto kao i ono izmedju dva Bozica. Ali ja pratim ta vremena zadnjih 3-4 god i poklapa se skoro 90% od onoga. Videcemo ove godine

Ko je ovde lud, sta se desava, svaki put kad treba malo da poksinemo mi izvisimo za padavine. Od najvljivanih padavina osta samo neko sterilno zahladjene i nista vise. Pa majku mu jer moguce da su ovi nasi meteorolozi toliki tutubani da bas nista ne znaju. Jel bas svaki, ali bas svaki put oni samo pogadjaju.

Не виде ништа од ових радиоактивних облака

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Pre par dana javili za sredu epski potop ubio sam se za 54 sata spavao 3 sata i na kraju nije kapi palo.

Da se slučajno desi, pa ajde dva tri puta, ali ovo vec prelazi u pravilo. Ja sebi vise ne mogu da objasnim zašto nema kisa bas kod nas i bas ovde stalno susa.

Samo polako.2007 je počela da pada oko Vračeva i nije prestala skoro do Februara.Nadam se da će i sada biti tako jer su Vračevi od Nedelje.

Samo polako.2007 je počela da pada oko Vračeva i nije prestala skoro do Februara.Nadam se da će i sada biti tako jer su Vračevi od Nedelje.

Jezik pregrizao..........

- - - - - - - - - -

Da se slučajno desi, pa ajde dva tri puta, ali ovo vec prelazi u pravilo. Ja sebi vise ne mogu da objasnim zašto nema kisa bas kod nas i bas ovde stalno susa.

nemoj se ni truditi da si objasnis,lakse ce ti biti.....

33u5r48.jpg

Ko je ovde lud, sta se desava, svaki put kad treba malo da poksinemo mi izvisimo za padavine..
Интересантно увек смањују количину падавина и уопште падавине. Како рецимо не буде обрнуто, јаве мало сунца а падне мало кише. хех

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh