Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sedim pijem kafu i gledam kroz prozorkako rominja kisica...a na telefonu accuweather kaze suvo i oblacno..pa kad vec ne znsju da prognoziraju sto onda i oni ne popiju kafu? Mozda bi videli kroz prozor kakvo je vreme..

Ево мене у Врднику, седим и чекам маторог да дође са терапије, а фина кишица пада ли пада, добрих пола сата...прогнозa на телефону каже кишица до 1,1мм...

Што се мене тиче, може да пада сваки дан...

Pada sitna kisica vec jedno 2 sata, oterala me sa oranja nisam stigao ni 50-60a da poorem. Sajt yr.no (mislim da oni rade po EC modelu) pogodio za danas za razliku accuweather nije javljao kisu. Mada javili tek posle 12, nadam se da cu uspeti da poorem bar jednu njivu 1,2ha

I u BG je padala neka sitna. To je to za danas. Od sutra razvedravanje i nekoliko dana lepih sa prijatnim i jutarnjim i dnevnim temperaturama.

Magla gusta kao testo, vidljivost nekih 50 metara možda i manje.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Da da:

2017-11-04-08-22-59.png

U svom ovom brzom, stresnom, neizvesnom životu, mnogi od nas zapravo ne vidimo koliko je naše mesto lepo.

Ljudi, jesen u Banji. Vikend je, nema nikakvih obaveza. Dan je sunčan. Život teško da može bolje od ovoga.

Treba ovo doživeti, uz svoju Banju omiljeno jesenje mesto od naseljenih područja mi je još jedino Topola, u srcu Šumadije.

20171104_135323.jpg

20171104_135248.jpg

20171104_140349.jpg

Koliko je cudno videti Banju bez one guzve i haosa... :)

Btw, ne znam kako je dalje po Vojvodini, ali kod mene od Novog BG-a do Surcina nocas bila bas gusta magla, dve linije isprekidane nisam video... Jutros malo bolja situacija, poslepodne cak i koji zrak sunca... No, izgleda da ce magla opet veceras...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh