Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene proslo ,nije bilo kao sto najavise srecom...

Ovde je dunulo k'o besno nekih 10ak minuta, nisam video da je napravio neku stetu, sem sto mi je svo lišće sa oraha preselio kod komsija prekoputa :haha: Sutra cemo opet da "vodimo rat" oko toga... Svake godine oni meni da ja ocistim MOJE lišće od oraha iz njihovog dvorista, a ja njima da kad prestanu da prelaze kod mene i skupljaju kanticama i kofama MOJE orahe tad cu ja i da pokupim MOJE lišće iz njihovog dvorista :osmeh:

Počela igranka tačno u 03:03 pm....
Još uvek briše vetar za sve novce, ali je kiša sporadična, na mahove, dosta oslabila....
Gledim na radaru, kanda sam sad u "epicentru" glavnine talasa....

- - - - - - - - - -

Proximus....
Nema opcije "zahvali se" a baš si ga zaslužio...:ppozdrav:
Imam i ja takve "mušterije", isto se lepo "izdivanimo" a povodom iste tematike....:cao:

Proximus....
Nema opcije "zahvali se" a baš si ga zaslužio...:ppozdrav:
Imam i ja takve "mušterije", isto se lepo "izdivanimo" a povodom iste tematike....:cao:

Onda znas moje muke ;)

Ne branim ja nikome nista, daleko bilo... X puta se desavalo da stoka skrcka po par desetina komada na moj prilaz i ostavi tako ljuske tu ispred ulaza... Gledam coveka kako ljusti i baca ispred... A o ovima prekoputa tek necu da pricam, rekoh, dodju kofama i kupe... No, da ne idem off puno, pao je mrak, nema ni 5 sati popodne... Mrzim ovo doba godine kad se smraci vec u 4...

Kisa uspori pa pojaca, kao i vetar....

Kakva vetricina pre jedno sat vremena, trajala jedno 10-15 min. Poceo da duva jak odjednom kao da mu je neko otvorio vrata, pre toga je relativno bilo mirno.

U Futogu nije bilo zescega vetra, a samo par km dalje na Satelitu u NS vetar iscupao drvo. Za sada slaba kisa.

Volim taj Banatski vetar,odma im padaju elektro vodovi a ja moram da to dovezem :osmeh:
299745_3804648134729_1960878044_n.jpg

Kod mene prestalo da duva, verovali ili ne....:bravo::sta:
Mirno je, i ponekad samo dune na mah, pa prestane...
Rominja sitna kišica....
Po mojoj proceni, u ovom talasu, negde 4-5 litara...
Nemam kišomer...::sramota::
Šta ćeš, sirot'nja, bolan....

Pa uzmi jednu staru serpu i stavi na pola dvorista koliko milimetara bude vode toliko je palo litara po kvadratu.

Mene slog kad nije strefio sinoc kad sam dosao kuci... Kevi svukao vetar komplet 2 reda crepa... Odvalio veter-lajsnu i za njom izmomentalno otisao crep, a u basti k'o za baksuz ne stigoh da sklonim cisterne sa postolja... Oduvao i njih i postolja 20ak m sa njihovih pozicija, kao da su od šibica :/

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh